Back

Aerogen Ultra

Back

Aerogen Ultra

Aerogen® Ultra er ekstrautstyr som er spesifikt utformet for Aerogen Solo-forstøverenheten.

Aerogen® Ultra er ekstrautstyr som er spesifikt utformet for Aerogen Solo-forstøverenheten. Den forenkler periodisk og kontinuerlig forstøving og eventuelt tilførsel av ekstra oksygen til pediatriske og voksne pasienter via munnstykke eller maske.

Innovativ kammerdesign som fungerer som et aerosolreservoar for optimal levering av medisin til spontant pustende pasienter. Brukes sammen med Aerogen Solo forstøverbeger.

Aerogen Ultra er perfekt for behandling av pasienter i akuttmottak, på lungeavdelinger og barneavdelinger. Tilgjengelig med munnstykke, maske og med mulighet for å koble til oksygen.

Aerogen Solo førstøverbeger som brukes i Aerogen Ultra, bruker Vibronic® mikropumpe teknologi som fungerer stille og gir en jevn strøm av respirabel aerosol av høy kvalitet til lungene.

Tilgjengelig Klinisk studie: En retrospektiv studie av 1.594 pasienter ved St. John Hospital og Medical Center i Detroit. De sammenlignet Aerogen Ultra og Solo forstøverbeger med en standard lavvolum jet forstøver (SVN). Dette ga følgende kliniske resultat.

Product numberAG-AS7000-EU Kammer Aerogen Ultra m/ munnstykke, 10 stk.
Product numberAG-AS7001-EU Kammer Aerogen Ultra m/ voksen maske og munnstykke, 10 stk.
Product numberAG-AS7002-EU Kammer Aerogen Ultra m/ barne maske og munnstykke, 10 stk.